Search This Blog

Sunday, December 26, 2010

Kesan Tangan Aku digigit Kucing

Salam....

Yeay! Malaysia menang 3-0 keatas Indonesia!
Tahniah! Hahaha:D

Berbalik kepada tajuk kita kali ini...heee~
Kali ini mengisahkan tentang kes aku "bergaduh" dengan Boboy...grrrr!
Haha...sebelum ni aku dah post entry pasal aku kena "Belasah dengan Boboy"
Padan muka aku...
=.="

Ini la pic2 time aku cedera...aduhai...











Abes jari aku kembung...



Giler kembung~



Sakit~



Waaaaaaaaaaa! Sedih betul aku....Wahai Boboy, naper la ko dah tak ingat aku time tu...Tengok la...sampai aku sanggup korbankan tangan aku yang sebelum ni cun and comey jer semata2 nak ko balik...huaaa!


Ganti Balik Boboy!
Grrr!!!!!




No comments:

Post a Comment