Search This Blog

Thursday, May 19, 2011

Al-Fatihah For Pemilik blog Telordibasuh :'(

Aku baru jer dapat berita mengenai blogger terbaik iaitu Telordibasuh, dah kembali ke rahmatullah. Ya Allah, dia baru jer berumur 25tahun. Sungguh cepat dia meninggalkan dunia ini. Apa-apa pun lepas ni tak kedengaran lagi dah lawak2 beliau yang selalu post di entrynya.

Terkejut sangat2 la. Blogger ni dimasukkan ke ICU hospital kerana menghidap jangkitan paru-paru. Blogger ni nampak happy dalam setiap entry yang dia post. Tapi disebaliknya dia mempunyai kesakitan yang terpaksa beliau tanggung. Allahyarham mempunyai satu blog yang sangat2la best, kelakar n banyak info tentang lawak2. Tapi dia dah tinggal kenangan.


Nama sebenar beliau adalah Abdul Hakim bin Kamal. Tak taw la apa nama full name dia. Yang pasti, beliau cukup terkenal dengan lawak2 yang diperoleh dari internet. We solute you!



Al-fatihah.




9 comments:

  1. ramai yg tak sangka kan.. muda lagi kan arwah ni?

    ReplyDelete
  2. Al-Fatihah.....
    Semoga rohnya dicucuri rahmat n berada bersama golongan yang soleh....Amin...

    p/s: selalu blogwalking kat blog die...byk cite2 yg menarik, pelik2 n kelakar...

    ReplyDelete
  3. Al - fatihah . Semoga roh dicucuri rahmat , aminn

    ReplyDelete
  4. alfatihah ~

    http://hanashiro82.blogspot.com/2011/05/youthful-kumar.html

    ReplyDelete
  5. Alfatihah, setiap yg hidup akan mati. semoga dia berada di dalam golongan orang yang beriman, insyaAllah

    ReplyDelete
  6. orgnya muda lagi tapi siapa mungkin yg tahu ...al fatihah.

    ReplyDelete