Search This Blog

Friday, November 8, 2013

For the first time on year 2013

Salam,

Mak aih. Dah berkurun aku tak update blog ni. Tetiba je rasa nk update blog ni. By the way, semenjak aku dah rasa matang ni, (matang ker?) aku telah membuat beberapa pembaharuan sedikit kat blog aku ni, contohnye widget-widget yang pelik aku dah remove sebab aku rasa semak bila aku tengok. Haha, tengok la tajuk post ni. Mentang2 dah lama tak post, bila post pasal ni, feel dia dah macam orang baru bukak blog pulak. Hahaha, padahal tahun 2013 dah nak berlalu dah pun. Yapedaaa...

Secondly, aku dah remove banyak post yang aku rasa kebudak-budakan pulak.

"Sedar pun kau ye"

Aku remove pun sebab dah namanye aku nak buat pembaharuan. So, insya Allah kalau aku rajin update blog ni, aku akan post la memandangkan aku baru je habis study peringkat diploma. Alhamdulillah.

Okay la. Sampai disini je update untuk post kali ini.

Adios~

No comments:

Post a Comment