Search This Blog

Monday, July 21, 2014

Kemalasan melanda berzaman yang mungkin berabad.

Salam

Pergh, ni memang betul-betul bersawang blog ni. Lama bak hang la tak update. Sebenarnya, aku bukan la malas (padahal memang malas), tapi aku dah terlampau busy nak fokus untuk study lebel level ijazah ni. MasyaAllah, banyak perlu diberikan perhatian sepanjang tempoh pembelajaran aku di UniKL ni.

"Ya Allah, pimpinkanlah aku untuk menjadi pelajar yang cemerlang dan disayangi dan disenangi oleh ibu bapaku"

Okay, dah. Aku nak prepare untuk pembentangan subjek Marketing esok ni. Tak prepare apa-apa pun lagi.

Kbai 

No comments:

Post a Comment